Wie zijn wij

De scheiding tussen Evangelie en Cultuur is zeker in onze moderne tijd een grote uitdaging. Het is niet gemakkelijk om de boodschap van Jezus Christus in deze tijd uit te dragen, daarom moet ieder middel door onze Kerk worden aangewend om opnieuw deze Blijde Boodschap van Jezus in onze cultuur en samenleving te brengen. Dat is het doel van deze website van ons Cluster BRO.
Het Cluster kwam tot stand op 15 oktober 2003 en is de verzilvering tot samenwerking van de Parochie St. Gertrudis in Beesel, de Parochie van de H. Lambertus in Reuver en de Parochie van het Onbevlekt Hart van Maria in Offenbeek, kortweg de Fatimaparochie. Van deze laatste parochie is de kerk helaas in juli 2016 aan de Eredienst onttrokken. De parochie zelf leeft echter voort en viert al haar diensten in de Lambertuskerk in Reuver.

Op deze website vindt u informatie over de belangrijkste  zaken die in onze parochies gebeuren en die u raken.
Dan noemen we:
-          De vieringen
-          Het aanvragen van misintenties
-          Info over Doopsel, Vormsel, Huwelijk en Uitvaart
-          Hoe zit de organisatie in elkaar en hoe bereikt u ons
-          Een toelichting over de financiĆ«n, want samen kerk zijn kost geld en daarbij zijn alle bijdragen van harte welkom, maar ook broodnodig.
-          Natuurlijk besteden we aandacht aan onze vrijwilligers, want zonder hen draait er niets.
-          En vanzelfsprekend is er op onze website plaats voor onze jeugd; zij zijn immers onze toekomst.

Hopelijk vindt u of vindt jij wat je zoekt. En wil je ons iets laten weten? Stuur dan een mail of bel 077 850 4330.