Wie zijn wij

Van harte welkom op de website van de RK Parochies van het Cluster Beesel, Reuver en Offenbeek, kortweg het Cluster BRO.
De Kerk is ten eerste en bovenal de Aankondiger van de Heer Jezus Christus. Haar missie is het aankondigen van de Blijde Boodschap van het Evangelie en dat Evangelie verbindt ons tot één Christelijke Gemeenschap.

Aanvullende maatregelen in ons Parochiecluster B.R.O. i.v.m. het Coronavirus

De nieuwste richtlijnen van de overheid m.b.t. publieke samenkomsten betekenen het volgende voor onze Parochiecluster B.R.O.

Vanaf vandaag (24 maart 2020) zijn met onmiddellijke ingang de door-de-weekse-vieringen en de weekend-vieringen geschrapt. Deze maatregel duurt tenminste tot en met 1 juni.

Enige ruimte voor besloten diensten t.b.v. bruiloften en uitvaarten blijft bestaan. Voor persoonlijk gebed en het opsteken van een kaarsje blijven de Mariakapellen van de beide kerken, alsmede de overige kapellen in onze gemeente, geopend.

Voor meer informatie zie parochieblad  't Klökske van maart 2020.